a kötés

 

Kötés sapka kötés

Mielőtt belevágnánk kötés, vessünk egy pillanatra, hogy megvitassák tartozékok hogy tennünk kell. Kezdjük megvitatásával a fonalat, amit meg kell választani. Bizonyos típusú fonal alkalmas, mint mások, hogy könnyebb kapcsolatot az első sapka. Ha Ön kezdő, talán el kell kerülnie, mint egy finom fonal, mint ez.

Ha egy kötet vagy fésült fonal, könnyebb lesz, hogy a zsanérok, és forduljon a sál egy kicsit gyorsabb. Súly fonal rendszerint szerepel a címkén tekercs, olvasni, hogy megtudja, a súlya a választott fonal.  Fésült fonal teszi 5-én STS per inch kötőfonal és a hangerő - 4 (vagy kevesebb) a hurok egy hüvelyk. Egy meleg téli sapka haj - ez a legjobb választás.

Ha nem akarod, hogy kötött a gyapjú, akkor is összekapcsolják a sapkát a pamutfonal kényelmesebb, ami nem annyira nyúlik, mint a gyapjú, és nem annyira meleg. Ha egy terjedelmes fonalat, akkor kell 125-200 méternyi fonalat a kalapot, de ha jobban fésült fonal - 150-300 méter.  Ehhez használja a körkörös sapkát a 10-es méret kötőtűket (a szabványok az amerikai rendszer intézkedés), amelynek teljes hossza 16 cm.

Számos különböző módon kötött sapka körül, de ma fog összpontosítani, a összefonódott nagyon könnyű és egyszerű modellek sapkák, szűk szoros fej, hajtóka klipek, mint ez. Azt is el kell markerek hurkok annak érdekében, hogy nyomon követni az egyes hurkok során kötés. Ha nincs markerek hurkok, akkor cserélje ki őket biztosítótű vagy azok darabjai fonal más színű.  Figyelem!

Mint kezdő, azt gondolhatja, hogy méri a fejét, majd finoman pontszám körül a gyűrű hurkok, hanem dolgozni a számításokat a skála, és ez lesz sapka a kívánt méretet. Természetesen, akkor próbálja meg ezt, de határozottan kockázat: a kalapot lehet apró, mint egy csecsemő, hanem egy kalap, vagy lesz egy vödör, ami megfullad a fejét ... A legjobb módja annak, hogy az intézkedés a fejét, így biztosan hogy a kalap az Ön számára, hogy az intézkedés mérete inch-ben, majd vegye azokat tűket, és melyik a fonalat, ahonnan kíván kötni, és nyakkendő a kis minta hány hurok van egy hüvelyk.

A másik út, hogy hívják skálán.  Most szaporodnak mérések venni a kerülete a fejét, a hurkok száma per inch hosszúságú, és megkapja a számot a hurok, hogy meg kell először felvenni a kalapot. (Példa: szorozza 21 hüvelyk 4 hurok / inch egyenlő 84 hurok). Érdemes körül keletkező száma hurkok a legközelebbi szám, amely könnyen 8-cal osztható, akkor könnyebb az Ön számára, hogy csökkentse a hurok.

Kerekíteni jobb, mint a kerek fel, mert a sapka valamivel kisebb szakaszon idővel és lesz csak jobb, és a kupakot egy kicsit csökkenni fog, ha a szakaszon. Most már készen áll a kötés. Írja be a küllők számának hurkok imént számított.  Ha nem zavarja, hogy üljön le, és nem a számításokat, nem mondom utána, hogy mi nem figyelmezteti Önt!

Most kell csatlakoztatni a ciklus végéig az első fordulóban az ábrán látható módon. Legyen óvatos, ne törje meg, vagy pedig a hurok, mert akkor nem fogja megoldani, majd lesz oszlatja fel, és kezdje kötés a kezdetektől fogva. Ha még soha nem csináltam ilyet, akkor tekintse meg képzési videók kötés kör.  Most, csak tartsa kötés arc hurkok egy kört.

A csodálatos varázsa kötés egy kört, hogy közben továbbra is kötött, az első széle a filmben maga a csavart, amely egy jobb szélű hajtóka velünk kalapok. Sűrűbb szélén film lesz szükség extra pár centi kötés a kalap kiderült, hogy nem túl rövid.  Ha linket ruha 6-7 cm hosszú, próbálja meg a kalapját.

Ha ez úgy tűnik, rövid, továbbra is kötött, de ha a hossza Önnek, itt az ideje, hogy vegye le a jól olvasható loop. Ha úgy tűnik, túl hosszú, akkor csak húzza egy kicsit hajtóka klip, nem kell aggódni.  Ne csökkentse a ciklus nem túl nehéz, de ha még nem látta a videót bemutató erről a témáról, akkor egy kis szünetet a munka és nézd meg, mielőtt tovább kötött a kalapját.

Során a kötés a következő sorban helyet markerek hurok minden 8. STS. Dovyazhite amíg az utolsó 2 hurok, mielőtt a marker, és nem csökken. Tartsa ugyanazt a dolgot egy egész sor fejléc. Tartsa így hurkok csökkenése előtt minden marker minden sorában a hurok, amíg dovyazhite a tetején a kalapot.  Mivel a kivonás a hurok, akkor észreveheti, hogy a lyuk a tetején kalap egyre kevesebb és kevesebb.

Ha a munkaterület túl közel van a kényelem kötés, akkor óvatosan húzza ki a rugalmas része a kör alakú kötőtű a szövet, gyűjtő munkát kis dob látható. Befejezése kupakját. Amikor a küllők a bal oldalon csak 4 hurok lehet vágni egy szál fonal.

Most hogy egy stoppolótű vagy horgolt horog és húzza fonalat ezen keresztül farka további 4 hurok a pályán a kötés, hogy húzza meg a lyukat, és kap egy teljes kupakját.  Horgolt horog húzza a farkát a fonalat a kalapot, levágta a felesleges, így 6 hüvelyk hosszú, és szőtt szövet sapkáját belülről. Nyerj!  Itt a kalapját! GRATULÁLUNK! Alapján anyagok pepita.ru

kötés sapkák, kalap, horog, loop, , kötés