a kötés

 

Kötött meleg sapka

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a összefonódott meleg sapka, egy minta kanyargós kígyó. Kötött sapka meleg sapkaAmikor az utolsó télen, ez év januárjában jött a súlyos fagy, a szokásos kalap csak nem ments meg minket fagyasztás. Volt, kérésére rokonok és barátok kötni magát egy meleg sapka. Miután ellenőrzésére néhány fonalak és minták lehetőségeket, úgy döntöttem, hogy a kettős kötésű alkalmasabb.

Ez a fejléc lesz áldás számára, nem csak kényelmes, hanem gyakorlati, hordható kifordítva.  Amikor megkérdeztem a fiát, mit akar mintát kínált neki egy hópehely, amely azt válaszolta, hogy ő akart egy férfi változata a minta ....  MC: 1 gombolyag a Debbie Bliss Donegal Luxus Tweed, színes 36 008 (zöld tweed)  CC: 1 gombolyag hurok D hurok a Teva Durham Moss, 8 színű (fekete)

Érzékelő: 1 "= 3,5 öltés  Kis: Illik fej 19 "-20", testreszabhatja a sablon, szükség van (lásd fotó)  Nagy: Illik fej 21 "-23", testreszabhatja a sablon, akkor  24 "-alakú tűk, mérete 7 vagy méretű 7 db kétágyas pont tűk        A helyszín a Pán-Ac samodelok site - a site minden, amit tehetünk a kezüket: kézműves, házi, ékszerek, gyermek kézműves.

Hogy azok magam, és kap a kezét ez a móka. Alapján anyagok www.pan-as.ru

Kapcsolódó hozzászólások:
  1. Hogyan nyakkendő zsákmányt horgolt?
  2. Yo

minta, kalap, kötés