a kötés

 

Kötött téli sapka

Ma van a téli kötött sapka van a csúcs a divatból. Vannak különféle modellek. De vannak bizonyos követelmények. A legfontosabb dolog az, hogy a kötött téli sapkát úgy kell kialakítani, természetes anyagokból, a legjobb, ami gyapjú.     Még mindig divatos kötött téli sapka horog. Lehet, hogy bármilyen módosítást a átvételének és felhasználásának szerzői.

Tehát, használja a kezét, kötött téli cap Akkor hangsúlyozzák az egyéniség, és hozzon létre egy egyedi képet. Megpróbáljuk segít mindezt változatos, és egy rövid tanfolyam a kötő-téli sapka a kezüket. Itt is találsz gyakorlati tanácsokat a választott kész kötött téli sapka előállító gyáraknak. készült angóra gyapjú, birka-vagy moher, antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik.

Az utolsó pontot kell megközelíteni különös gonddal. Az a tény, hogy a kötött téli sapka készült természetes gyapjú nélkül előkezelés senki sem akar.     Szín nem az egyik, hogy szeretnénk. Szóval, mielőtt elküldi a skeins gyapjú a boltok polcain, a gyártók a fonal festett és fehérített, hogy a segítségével kémiai összetételű, különböző színekben.

Végül, a folyamat zokni, ami irritálhatja a fejbőrt és a dermatitis. Tudod elkerülni ezt a veszélyt, felszerelése sapkát a belső bélés puha, természetes pamut. Ez az anyag tökéletesen elnyeli verejték, és nem okoz allergiás reakciókat. Annak érdekében, hogy kapcsolódik a téli sapka Horgolt kell egy kis idő és türelem. A legfontosabb dolog ebben a folyamatban a választás a megfelelő minta és fonal.

Ugyanakkor figyelni olyan tényezőket, mint: a kiválasztott stílus inkább a zárt modellek. Mielőtt elkezdené kötés téli sapka horgolt minta, vegye fel a kapcsolatot a mintát, és kiszámítja a hurkok száma. Horgolt téli sapkák általában kötött való zavartalan formában. Ez azt jelenti, hogy a kupakot, majd a varrat nem szükséges.

Ha kötött téli sapka rendszerek vezérlik a saját képzettségi szint. Ne azonnal megpróbálja összekapcsolni az összetett kötött, ha ma először vette fel kötőtű vagy hook. Téli Kötött horgolt sapkaA kezdéshez próbáld nyakkendő egy kis kupakot a fogínyt.     Erre a minta elég sok alternatív elöl és szegélyez STS. Például, két első és két szegélyez hurok.

Szeretné elmondani, milyen kötés téli sapka vált egy kis hazai vállalkozás számítva hideg idő a nap? A titok nagyon egyszerű.     Szükség: egyszerű megtanulni technikákat hímzés csipke szalaggal vagy kábelt. A kötés egy kalap kerül átlagosan 1 nap. Ennek értéke a piacon mehet akár 500 rubelt (attól függően, hogy a minőségi kivitel). Nos, az üzleti nem lehet létrehozni.

De maga és családja nyakkendő küllők egyszerű téli sapka képesnek kell lennie arra, hogy minden magára valamit is adó nő. Horgolt sapka télen nem csak úgy, hogy megmentse a családi költségvetést. Sok nő ez egyfajta hobbi, szenvedély az élet. Csakúgy, mint valamilyen különleges kamat kötés téli sapka.     Mire van szükség annak érdekében, hogy ezek a tanulságok díszítik a szabadidejét?

Próbáld megérteni: divatlapok a kötés, ha szüksége van egy kötött téli sapka program megtalálható itt. Mi kötött sapka női téli divat idén? baseball sapkák, kötött horgolt, közvetlen sapka. A lányok téli sapka kell nem csak a ruha. Ez az ő tartozék amit hangsúlyozta a képe.     Ezért a kötött sapka a legjobb megoldás.

Miatt viszonylag olcsó, kötött téli sapka a ruhatárban lány lehet sok. És ez egy nagy plusz a napi előkészítése a ruhát. Alapján anyagok ukuzi.ru

rendszer kötés, kötés, horgolás, horgolt, kalap, horog