a kötés

 

Horgolt minták

Minták Horgolt rendszer

A bájos mennyiség minta, amely egy szőlőfürt készült horog, mely ideális kötés kendő, stoles, sál. Volumetric bogyók provyazyvayutsya csodálatos oszlopok, amelyek kapcsolódnak egy rakás sc. PDlya kötés ez a mintázat kiválóan alkalmas gyapjú fonal azzal a kiegészítéssel, egy vékony mohair (100gr/500m), válasszon egy színt hasonló szőlő bardovy, lila, abban az értelemben, a realizmus.

Megközelítés kötés Kendő: Írja be a lánc 7-hőmérséklet. loop és bezárta a ringben. Kötött three hőmérséklet. hurkok emelkedik, és kezdenek kötött a rendszerbe az oszlopok a yo-külön arochkami 2 vozd.petel. Ismét következő három vozd.petli helyreállítás és Tie arochki a két csoport három oszlopok yo leválasztott arochkoy 2 hőmérséklet. zsanérok. Ezután a széleket mindig Kötött két csoport három oszlopot.

Minták Horgolt KötésA rendszer nem első két rapport mintát. Rapport provyazyvaetsya minta 5 sorban. Befejezése után egy szélsőséges csoport bárok, nyakkendő a lánc a 6 hőmérséklet. hurkok, majd Kötött buja stílusa egy korábbi sorozat arochki 9 hőmérséklet. zsanérok.

Ehhez nem yo * Enter hook arochku megragad egy működő szál és húzza az első kör, ismételje meg a * 5-ször, akkor ragadd meg a fonal és a kötött minden első hosszúkás hurok a horogra, és yo two loop, majd kötött a fennmaradó 2 hurok a horog. Befejezése után egy csodálatos oszlop, Tie arochku 6 hőmérséklet hurkok, mint 8 sc felett bár az előző sor. Kötött oszlop w / n, ismételje meg az elejétől a végéig.

2. sor: a csoport oszlopok * arochka 7-hőmérséklet. hurok egy korábbi sor arochki 6 hurkok döntetlennel csodálatos oszlop, 3 hőmérséklet. hurok, a második oszlop a buja a következő arochki. Akkor Tie lánc 7-hőmérséklet. hurkok és egy lépéssel vissza a szélén loop 6 döntetlen bár w / o, ismételje meg a * vége.

Harmadik sorozat: egy csoportja oszlopok * arochka a 8 hőmérsékletet. hurkok, az első oszlop egy buja arochki 7 fűzőkarikák, 3 hőmérséklet. hurok, a második oszlopa a buja arochki 3 hurok, harmadik oszlopában a buja arochki 7 fűzőkarikák, a lánc 8-hőmérséklet. hurok, 4 sc, ismételje meg a * vége. 4. sor: a csoport oszlopok * arochka 8 vozd.petel, az első oszlop egy buja arochki 8-fűzőkarikák, 3 hőmérséklet. hurok, a második oszlopa a buja arochki 3 hurok a harmadik oszlop, buja az alábbi arochki 3 hurok, és a negyedik oszlop a buja arochki 8 hurok lánc 8 hurok, 2 sc , ismételje meg a * vége.

Minta hurkolt yo5. sor: a csoport oszlopok * arochka 9 hőmérsékletű hurok, akkor Knit 10 SC felett csodálatos oszlopok az előző sor, kezében egy oszlopot egy buja stílust és két alatt arochki 3 hőmérséklet. hurok, ismételje meg a * vége. Kötött, ismétlődő minta 1-től az 5. sorban a kívánt méretet kendő, tekintettel arra, hogy minden egyes ismétlés hozzáteszi rapport széles. A kész kendő nedves és száraz, enyhén vízszintesen. Alapján anyagok domihobby.ru

yo, a rendszer a kötés, horgolás, yo, horog rendszer