a kötés

 

Kötött fürdőruhát egy remekmű

Horgolt fürdőruha mesterműve yoKötött fürdőruha nagyon népszerű! Ezért fürdőruhák nagyon forró téma a mai knitters, mind a tapasztalt és kezdő. Ma tárgyalja az alapelveket összefonódott fürdőruha horog. Minden információ, amit összegyűjtött tapasztalt knitters, valamint személyes tapasztalatok horgolt fürdőruha. Hamarosan fogok csinálni egy fő osztály kötés fürdőruha lépésről lépésre képek és videók. Abból, amit fonal kötött fürdőruhát?

Lányok podborochku, hogy teszteljék a fonalat itt: Ezek a kérdések mind knitters. fórumok szinte minden oldalon a végtelenségig ezt a kérdést! Rugalmas fonal szükséges! A legtöbb esetben fonalat tartalmazó elasztán. Ásó a fonalat boltban, találtam két fonal és elasztán. Külföldi fonal úgynevezett "El-pamut" (50 g/170 m), ami ritka a piacon.

És a hazai, meg fogja találni az üzletek. Ez a fonal cég Kamteks nevű Cotton szakaszon 50g 160metrov felvételeket. Meg lehet nézni, hogy közvetlenül a helyszínen Kamteks Szeretem ezt a fonalat a színek, a sok finom virág. Ezen felül, nagyon puha és kellemes a szervezetben. A mit a pánt a kötött fürdőruha?

PMnogie csak vyvyazyvayut láncolás és vagy yo, azaz árukapcsolás vezetékek. De én nem ajánlom, kötött, így! Jobb, ha vesz egy sima kalap gumi. Vagy próbáld ki a ruhaneműt. Bár én magam tapasztalata csak egy kalapot. Azt is döntetlen sc alatt színét a fürdőruha. Horgolt fürdőruha remekmű a kötőtűkalap gumi változó vastagságú, válassza a nem túl vastag, hogy úgy nézett ki, tisztább.

Tudod, ezek a pántok jobban ellenálljon a tömeg az emlő nem csak vyvyazanye a fonal. Igen, és a mellkas fog kinézni több optimista és álló! Ez számomra csak annyit, a személyes tapasztalatok, mert próbáltam mindkét változat! Hogyan ne adjanak a kupát a szakaszon, fonal kötéshez amennyiben nem elasztin? PChtoby csésze nem nyúlt az oldalán kell, hogy előkészítsék az íny!

Akkor egyengetni a kalap is fogínyt. De amennyire én tudom knitters aktívan használja Gumifonallal! Ők is nevezik szilikon vénába, vagy egy rózsafüzért, gumi, vagy a spandex téma (még a neve Bobbin gumi). Most összefonódott az utolsó vagy az utolsó néhány sor nyakkendő egy gumikötél, és ez a kupa nem megy így!

Is használhatja a ruhaneműt gumi (kb. 3 mm széles), de valószínűleg meg kell varrni, én magam még nem próbáltam. Hogyan linket egy csésze melltartó fürdőruhát? Azt javaslom, hogy 2 lehetőség a rendszer. Először shemki alkalmas kék míder, a második és a barna. Az első program Kötött folyamatosan bővül. És még egy pillantást. Mi a haszna csak rajtad áll.

Poharak csészék a fürdőruha használata nem kötelező. De ha a mell kicsi vagy tapasztalt a terhesség és szoptatás, miért nem kihasználni őket. Kupák különbözőek, még a hatása push-up. Ahogy ismert, a fürdőruha is jobban használható egy csésze típusú modell Su-53, Model FB-41 kényelmes be egy pohár, ha tesz bélés.

Példaként szeretném felajánlani a munka a japán tervezők. Itt világosan látni, hogy hogyan pristrochena podkladochka, és beilleszteni egy csésze. By the way, poharak mellett pushap az általuk használt szilikon fül betétekkel. Láda vladyshami úgy néz ki, tökéletes, még ha kis-és podvisshaya.

Ezen kívül, azt mondják, hogy ők, mint az érintés, a természetes mell. Bélés a kötött fürdőruhát Ásó a fórumok, ahol varrni fürdőruhák, megtudtam, hogy a bélés anyag, akkor az úgynevezett supplex (egy speciális ruhát varrás a fürdőruha kivételével), valamint nagyon finom kötött anyag, hogy varrni ruhát. Azonban úgy gondolom, hogy menjen a varrás tárolására és kérjen fürdőruha bélés.

By the way, sok a kötött fürdőruha nem használta a bélés anyag. De azt hiszem, ez azért szükséges, mert több, higiénikus és esztétikus. By the way, akkor varrni, hogy ez jó lesz, mint egy zseb egy csésze! Hogyan kapcsolódik a tornadressz bugyi? Találkoztam más leírások, de nem jól jöhet.

Azt tanácsolom, hogy kötött egy nagyon egyszerű, de hatékony módja. Vigye magával kedvenc nadrágját. Kötött és összpontosítva közös oszlopok yo vagy anélkül yo, Annak ellenére, amit inkább sűrű kötésű felső határt. Start, például a biztonsági öv, lehet ott, nyakkendő fogíny, illetve ne vegyen neki az első sorban.

Először is, Knit egyenesen, majd vegye el a sorban a bugyi. Hidd el, rövidnadrág kapcsolódó modell kapott kényelmes Önnek sokkal jobb, mint néhány leírás a kávé! Nos úgy tűnik, a legjobb dolog a kötő-és a kötött fürdőruha clearance elmondom! Hamarosan remélem, hogy ki és a modell leírása, azok számára, akiknek szükségük van rá!

Addig is, fantáziál, és kitalálni! Tud is létrehozhat kötött fürdőruhát - egy remekmű! szerző Oleksi, az anyagok oleksi.ru

kötött fürdőruha, horgolt, fürdőruha, yo