a kötés

 

Stílusos kabát kötött kabát

Kötött modellek leírása a leghosszabb és legszélesebb réteg most súlya alig több mint egy kilogramm. Minden az ügyet a fonal, azaz annak összetételét és a spinning az új technológia, amely révén fonal kapja meg a kiegészítő mennyiséget, majd lesz könnyű, mint egy toll. Sőt, nem süllyed, és a kapcsolódó termékek belőle megtartja a formáját is.

Válasszon egy réteg kevert fonal azzal a kiegészítéssel, poliamid, ami a termék nagyon erős, és az őket gondozó könnyebb. Ennek fonalat kötött kabátot gyorsan és könnyen, a fogyasztás jelentősen csökkent, de viszonylag kicsi egy ilyen "nagy" tömeg termék biztonságos, hogy tovább fog növekedni hosszú. Fontos: a kézzel mosott, szárított ez a kibővített formában az aljzat!

A stílusos kabát, tette a szokásos minta szabadalmi melanzs fonalat bordeaux. Luxus termék, de elérhető a kezdőknek: elvégzéséhez, a látványos megkönnyebbülés mintát ahhoz, hogy képes legyen kötött és szegélyez csak az arc loop. Coat természetes gyapjúból kötött értékes homok színű. Levehető gallérja a bolyhos műszőrme, így a szőrzet egy bizonyos stílust, vágja ki, és varrt gyors és egyszerű.

Részletes útmutató kötés-varrás     Coat-ig bokája. A belső motorháztető, csatlakozik az ömlesztett és könnyű fonalat nagyon meleg és barátságos. A stílusos kabát, kötött kabát kötött mintaMi kell a jó idő!

Tökéletesen kiegészítik a sétáló gardrób. "Dimenzió" patchwork poncsó, nyolc összekapcsolt összefonódott négyzet plusz Golf Plus körül gallért és hosszú sűrű béren kívüli Volt ott koncepció kötöttáru "kis fekete kabátot", ahogy a kis fekete Dress vysoykoy a divat, akkor nézzen ki, mint a modell Raglan csatlakozik a lemezes zsinór kihasználja csak egy faj - mind nőies és erős vissza a 70-es években: a lágy áramló réteget akár bokája.     A modell fel van szerelve egy gallér, zip-le fentről lefelé és tágas "áttört" zsebek.

Funkcionális, szép és modern! Egy vékony réteg midi kapcsolatos kényes enyhítésére minta fonal festése, azzal a kiegészítéssel, egy keresztmetszeti mohair fonal. Nagyon elegáns és nőies modell A modell puha mohair fonal egy gyenge csavar két szál.     Tselnovyazanye kabát zsebébe, anélkül, hogy elszakadna a mintát, át a "kasza" Maxi pontosan szélesség - ez szép és praktikus! Ez a helyzet, ha a mintázott kötés ellenjavallt.

A kívánt hatás elérése kizárólag a rojtos fonalat képező felületén varrásos web egységes sűrűség. Kabát nélkül kötőelemek, két zsebbel. fit könnyen és gyorsan egy másik modell a rozsda színű fonalból emlékeztető szőr. Egy nagyon meleg poncsó tartós nagyszerű alternatívája a kabát, a mintákat a gyémánt, zsinór és kötött "dudorok" díszíti ez a modell fehérítetlen fonal.

Ez az exkluzív luxus kabátot nem normális és nagyon hatékony kombinációja nehéz dombornyomott jersey bolyhos bunda.     Enélkül elveszti levehető gallérral és egy csipetnyi extravagáns válik elegáns shazyubl, amelyen az ír klasszikus minta jelenik meg, annak minden dicsőség! Horgolt Eton gallérral, így a modell a tökéletesség, szőrme nem akadály! Classic minden módon.

A harmonikus design, gazdag szín, tiszta, kényelmes hosszú, közepes mennyiség és nem sallang befejezni! Ez modell szükséges a megfelelő kiegészítést: ez a réteg a legjobban illeszkedő egyenes szűk nadrágot és cipőt elegáns cipő vagy csizma sarka tüdőben.

hurok, minták kötés, minta, ruha, kötés